Modeling Microbial Responses in Food (ePub)
(Sprache: Englisch)
Modeling Microbial Responses in Foods is the first state-of-the-art review of this dynamic field in a decade. The comprehensive coverage includes basic approaches, such as improvements in the development of primary and secondary models, statistical fitting...
Leider schon ausverkauft
eBook (ePub)
83.49 €
41 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Modeling Microbial Responses in Food (ePub)“
Modeling Microbial Responses in Foods is the first state-of-the-art review of this dynamic field in a decade. The comprehensive coverage includes basic approaches, such as improvements in the development of primary and secondary models, statistical fitting strategies, and novel data collection methods. The authors explore important developing areas, including specific applications, challenges in applying models to foods, variability and uncertainly, and new modeling strategies. They provide detailed descriptions of non-linear regression fitting, methods, and approaches relevant to 'real world' situations, and extensive applications of predictive models.
Bibliographische Angaben
- 2003, 360 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Robin C. McKellar, Xuewen Lu
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1135513740
- ISBN-13: 9781135513740
- Erscheinungsdatum: 29.12.2003
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 3.31 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Modeling Microbial Responses in Food"
0 Gebrauchte Artikel zu „Modeling Microbial Responses in Food“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Modeling Microbial Responses in Food".
Kommentar verfassen