New Shanghai Cuisine (PDF)
(Sprache: Englisch)
Chef Jereme Leung explores the rich culinary heritage of Shanghai and re-interprets it, offering unique and contemporary presentations of some of Shanghai's classic recipes. His respect for tradition and understanding of the fundamentals behind each dish as...
Leider schon ausverkauft
eBook
40.83 €
20 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „New Shanghai Cuisine (PDF)“
Chef Jereme Leung explores the rich culinary heritage of Shanghai and re-interprets it, offering unique and contemporary presentations of some of Shanghai's classic recipes. His respect for tradition and understanding of the fundamentals behind each dish as he recreates these recipes have won him praise from some of Shanghai's most respected culinary figures. The classic dishes he has re created include drunken chicken, Shanghai tea-smoked eggs and glutinous red dates (nuo mi hong zao), which are all regular items on his menu at Whampoa Club in Shanghai.
Bibliographische Angaben
- Autor: Jereme Leung
- 2011, Englisch
- ISBN-10: 9814382442
- ISBN-13: 9789814382441
- Erscheinungsdatum: 01.02.2011
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 6.17 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "New Shanghai Cuisine"
0 Gebrauchte Artikel zu „New Shanghai Cuisine“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "New Shanghai Cuisine".
Kommentar verfassen