New Cuts of Beef
Leidenschaft Fleisch
(Sprache: Englisch)
Master butcher and meat sommelier Christoph Grabowski shows step by step how each piece of meat can be turned into a valuable cut, presenting a much more sustainable and economical way of cutting. The German edition of "New Cuts of Beef" has already become...
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Produktinformationen zu „New Cuts of Beef “
Klappentext zu „New Cuts of Beef “
Master butcher and meat sommelier Christoph Grabowski shows step by step how each piece of meat can be turned into a valuable cut, presenting a much more sustainable and economical way of cutting. The German edition of "New Cuts of Beef" has already become a standard work in the German-speaking world and an indispensable tool for all butchers and meat enthusiasts. Christoph Grabowski, Fleischermeister und diplomierter Fleischsommelier, zeigt in seinem Buch Schritt für Schritt, wie man ein Rind möglichst wertschätzend und wertschöpfend zerlegt und wie aus jedem Stück ein Edelstück werden kann. Die deutsche Ausgabe "Neue Cuts vom Rind" ist ein absolutes Standardwerk und unverzichtbares Handwerkszeug für alle Metzger und Fleischbegeisterten.
Autoren-Porträt von Christoph Grabowski
Diplom-Fleischsommelier Christoph Grabowski ist Fleischermeister und Teamleiter Fleisch bei Niggemann Food Frischemarkt, außerdem Dozent an der Fleischerschule Augsburg und Autor der Bücher "Neue Cuts vom Rind" und "Neue Cuts vom Schwein", die in der Branche begeistert aufgenommen wurden. Master butcher and certified meat sommelier Christoph Grabowski is team leader for meat at Niggemann Food Frischemarkt and meat sommelier lecturer at Fleischerschule Augsburg. He is the author of the books "Neue Cuts vom Rind" (Beef) and "Neue Cuts vom Schwein" (Pork), which have been enthusiastically received in the butcher's community.
Bibliographische Angaben
- Autor: Christoph Grabowski
- 2022, 1. Auflage 2022, 256 Seiten, 500 farbige Abbildungen, Maße: 22,7 x 28 cm, Gebunden, Englisch
- Übersetzer: Mark Hudson
- Verlag: Deutscher Fachverlag
- ISBN-10: 3866413491
- ISBN-13: 9783866413498
- Erscheinungsdatum: 15.06.2022
Sprache:
Englisch
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