The Real Cost of Cheap Food
(Sprache: Englisch)
This challenging but accessible book critically examines the dominant food regime on its own terms, by seriously asking whether we can afford cheap food and exploring what exactly cheap food affords us. Detailing the numerous ways that food has become...
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Produktinformationen zu „The Real Cost of Cheap Food “
Klappentext zu „The Real Cost of Cheap Food “
This challenging but accessible book critically examines the dominant food regime on its own terms, by seriously asking whether we can afford cheap food and exploring what exactly cheap food affords us. Detailing the numerous ways that food has become reduced to a state, the book argues for a more contextual understanding of food when debating its affordability.
Autoren-Porträt von Michael Carolan
Michael Carolan ist Professor für Soziologie an der Colorado State University. Er beschäftigt sich mit den negativen sozialen und ökologischen Auswirkungen niedriger Preise. Sein persönlicher Albtraum des Billigwahns ist der US-Riese Walmart, wo er immer wieder 'bizarres Anschauungsmaterial' für seine Vorlesungen entdeckt.
Bibliographische Angaben
- Autor: Michael Carolan
- 2012, 1st ed., 288 Seiten, Maße: 23,5 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1849713219
- ISBN-13: 9781849713214
Sprache:
Englisch
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