Becoming a Restaurateur (ePub)
(Sprache: Englisch)
Award-winning journalist and food writer Patric Kuh explores the restaurant industrybased on the experiences of Lien Ta and Jonathan Whitener's Here's Looking at You restaurant in Los Angelesand reveals essential details for anyone considering a path to...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
10.87 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Becoming a Restaurateur (ePub)“
Award-winning journalist and food writer Patric Kuh explores the restaurant industrybased on the experiences of Lien Ta and Jonathan Whitener's Here's Looking at You restaurant in Los Angelesand reveals essential details for anyone considering a path to this risky profession.
Everyone knows that opening a restaurant is a risky business, a venture with an astounding rate of failure. Patrick Kuh's Becoming a Restaurateur takes readers behind the scenes of one of America's trendiest new restaurants, revealing how Lien Ta and chef Jonathan Whitener of LA's Here's Looking at You managed to beat the odds. With valuable information about what daily life for a professional is like, this is an entertaining, practical guide to what makes a master restaurateur, from writing the business plan to opening night and beyond.
Everyone knows that opening a restaurant is a risky business, a venture with an astounding rate of failure. Patrick Kuh's Becoming a Restaurateur takes readers behind the scenes of one of America's trendiest new restaurants, revealing how Lien Ta and chef Jonathan Whitener of LA's Here's Looking at You managed to beat the odds. With valuable information about what daily life for a professional is like, this is an entertaining, practical guide to what makes a master restaurateur, from writing the business plan to opening night and beyond.
Autoren-Porträt von Patric Kuh
Patric Kuh
Bibliographische Angaben
- Autor: Patric Kuh
- 2019, 128 Seiten, Englisch
- Verlag: Simon + Schuster LLC
- ISBN-10: 1982103310
- ISBN-13: 9781982103316
- Erscheinungsdatum: 07.05.2019
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 1.32 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "Becoming a Restaurateur"
0 Gebrauchte Artikel zu „Becoming a Restaurateur“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Becoming a Restaurateur".
Kommentar verfassen