Economic Analysis of Fermentation Processes (PDF)
Published in 1988: It is the purpose of this book to outline and detail the many steps which are involved in bringing a fermentation product to market.
29 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Published in 1988: It is the purpose of this book to outline and detail the many steps which are involved in bringing a fermentation product to market.
Harold B. Reisman is Director of Manufacturing for the Formulated Foods Group of Stauffer Chemical Company.
- Autor: Harold B. Reisman
- 2019, 236 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 0429553161
- ISBN-13: 9780429553165
- Erscheinungsdatum: 05.06.2019
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 17 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Economic Analysis of Fermentation Processes".
Kommentar verfassen