Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients (PDF)
(Sprache: Englisch)
This handbook continues to remain the reference of choice for flavor specialists across the world. Now with over 1500 pages containing more than 2,000 illustrations and 500 tables, the sixth edition adds 200 newly approved ingredients. Featuring more...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
632.99 €
316 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients (PDF)“
This handbook continues to remain the reference of choice for flavor specialists across the world. Now with over 1500 pages containing more than 2,000 illustrations and 500 tables, the sixth edition adds 200 newly approved ingredients. Featuring more details than ever, this perennial bestseller is used daily by flavor chemists, food scientists, quality personnel, and professionals in the pharmaceutical, supplement, and cosmetics industries. For each ingredient, it details nomenclature, classification numbers, and physical and molecular descriptions, as well as uses and origins. It also presents new regulatory information and findings on aroma and taste thresholds.
Bibliographische Angaben
- Autor: George A. Burdock
- 2016, 6. Auflage, 2159 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1420090860
- ISBN-13: 9781420090864
- Erscheinungsdatum: 19.04.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 28 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients"
0 Gebrauchte Artikel zu „Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Fenaroli's Handbook of Flavor Ingredients".
Kommentar verfassen