Fermented Food Products (ePub)
124 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Fermented food plays lot of proactive role in human diet. In many developing and under developed countries, fermented food is a cheap source of nutrition. The proposed book on `Fermented Food Products' presents in-depth insights into various microbes involved in the production of fermented food.
- 2019, 1. Auflage, 430 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: A. Sankaranarayanan, N. Amaresan, D. Dhanasekaran
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000761096
- ISBN-13: 9781000761092
- Erscheinungsdatum: 06.12.2019
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 10 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Fermented Food Products".
Kommentar verfassen