Food and Farming: From Cocoa Beans to Chocolate (PDF)
(Sprache: Englisch)
A child wonders where cheese comes from and learns about the jobs of a dairy farmer and cheese makers and how milk is made into cheese at a cheese factory. This illustrated narrative nonfiction book includes a world map of where dairy cows are raised, glossary, and further resources.
Leider schon ausverkauft
eBook
22.22 €
11 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food and Farming: From Cocoa Beans to Chocolate (PDF)“
A child wonders where cheese comes from and learns about the jobs of a dairy farmer and cheese makers and how milk is made into cheese at a cheese factory. This illustrated narrative nonfiction book includes a world map of where dairy cows are raised, glossary, and further resources.
Bibliographische Angaben
- Autor: Bridget Heos
- 2017, Englisch
- ISBN-10: 1681512092
- ISBN-13: 9781681512099
- Erscheinungsdatum: 01.07.2017
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 9.94 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Food and Farming: From Cocoa Beans to Chocolate"
0 Gebrauchte Artikel zu „Food and Farming: From Cocoa Beans to Chocolate“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food and Farming: From Cocoa Beans to Chocolate".
Kommentar verfassen