Food History (ePub)
25 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
This book elevates the senses to a central role in the study of food history as the traditional focus upon food types, quantities, and nutritional values is incomplete without some recognition of smell, touch, sight, hearing, and taste. It is ideal for scholars of food history, studies and culture, as well as social and cultural historians.
Martin Bruegel is an historian at the Institut de la Recherche pour l'Agriculture, l'Alimentation et l'Environnement (INRAE), Centre Maurice-Halbwachs, Paris, France. He wrote Farm, Shop, Landing. The Rise of a Market Society in the Hudson Valley (2002) and edited A Cultural History of Food in the Age of Empire (2016).
Peter J. Atkins is Emeritus Professor of Geography at the University of Durham, UK. His principal interest over several decades has been food history, with particular reference to perishable foodstuffs. He is the author of Liquid Materialities: a History of Milk, Science and the Law (2010) and A History of Uncertainty: Bovine Tuberculosis in Britain, 1850 to the Present (2016).
- 2021, 1. Auflage, 230 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Sylvie Vabre, Martin Bruegel, Peter J. Atkins
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000390969
- ISBN-13: 9781000390964
- Erscheinungsdatum: 17.05.2021
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 15 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food History".
Kommentar verfassen