Foodborne Disease Handbook (ePub)
Volume II: Viruses, Parasites, Pathogens, and HACCP
(Sprache: Englisch)
A study of foodborne disease, focusing on viruses, parasites, pathogens and HACCP. This second edition contains new chapters on the role of US poison centres in viral exposures, detection of human enteric viruses in foods, environmental consideration in...
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Foodborne Disease Handbook (ePub)“
A study of foodborne disease, focusing on viruses, parasites, pathogens and HACCP. This second edition contains new chapters on the role of US poison centres in viral exposures, detection of human enteric viruses in foods, environmental consideration in preventing foodborne spread of hepatitis A, seafood parasites, HACCP principles and control programmes for foodservice operations, and more.
Bibliographische Angaben
- Autor: Y. H. Hui
- 2018, 533 Seiten, Englisch
- ISBN-10: 1351089005
- ISBN-13: 9781351089005
- Erscheinungsdatum: 18.01.2018
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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