Gregory Kelly: Start With Your Own Onion (eBook / ePub)

(Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
When a recipe calls for a whole chopped onion, most of us start by cutting through the top and root sections, removing the layers of paper-thin skin, then inspecting for any skanky layers or black sooty mould that can sometimes lie in the inner layers. The...
Erscheint am 05.03.2020
versandkostenfrei

Bestellnummer: 131644007

eBook7.49
Download vorbestellen
  • Kauf auf Rechnung
Erscheint am 05.03.2020
versandkostenfrei

Bestellnummer: 131644007

eBook7.49
Download vorbestellen
When a recipe calls for a whole chopped onion, most of us start by cutting through the top and root sections, removing the layers of paper-thin skin, then inspecting for any skanky layers or black sooty mould that can sometimes lie in the inner layers. The...

Kommentar zu "Gregory Kelly: Start With Your Own Onion"

Andere Kunden kauften auch

0 Gebrauchte Artikel zu „Gregory Kelly: Start With Your Own Onion“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung