Handbook of Olfaction and Gustation (PDF)
Second Edition, Revised and Expanded
(Sprache: Englisch)
Examines the biochemistry, physiology, and anatomy of the olfactory, gustatory, and trigeminal chemosensory systems. Explores the role of olfactory assessment in disease diagnosis and provides an up-to-date review of the latest chemosensory research i
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Produktinformationen zu „Handbook of Olfaction and Gustation (PDF)“
Examines the biochemistry, physiology, and anatomy of the olfactory, gustatory, and trigeminal chemosensory systems. Explores the role of olfactory assessment in disease diagnosis and provides an up-to-date review of the latest chemosensory research i
Bibliographische Angaben
- 2003, Englisch
- Herausgegeben: Richard L. Doty
- Verlag: Marcel Dekker, Inc.
- ISBN-10: 082474831X
- ISBN-13: 9780824748319
- Erscheinungsdatum: 27.03.2003
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
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