History of Carniola Volume Iv (ePub)
From Ancient Times to the Year 1813 with Special Consideration of Cultural Development
(Sprache: Englisch)
If you would like to know the names of the royalty and learn about their castles and their holdings, you will find the information in Volume IV annotated primarily from Valvosar's writings. Fascinating facts abound including the rise and then the...
Leider schon ausverkauft
eBook
12.99 €
6 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „History of Carniola Volume Iv (ePub)“
If you would like to know the names of the royalty and learn about their castles and their holdings, you will find the information in Volume IV annotated primarily from Valvosar's writings. Fascinating facts abound including the rise and then the suppression of the Jesuits. Empress Maria Theresa accedes to the throne of the Habsburg monarchy and brings about needed changes in education, agriculture, land reform, and roads to name a few. To increase the welfare of the state, she liberated farmers from serfdom, from the pressures of statutory labor, and from urbarial taxes. The invasion of Napoleon occurred in 1797. The reforms he brought to Slovenia were long lasting.
Bibliographische Angaben
- Autor: August Dimitz
- 2013, 318 Seiten, Englisch
- Verlag: Xlibris US
- ISBN-10: 1483604187
- ISBN-13: 9781483604183
- Erscheinungsdatum: 07.06.2013
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 0.53 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "History of Carniola Volume Iv"
0 Gebrauchte Artikel zu „History of Carniola Volume Iv“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "History of Carniola Volume Iv".
Kommentar verfassen