Understanding Food (PDF)
Principles and Preparation, 5th ed.
UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to learning about foods, food preparation, food service, and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, the Fifth...
Leider schon ausverkauft
eBook
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Understanding Food (PDF)“
UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to learning about foods, food preparation, food service, and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, the Fifth Edition gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles-and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read.
Bibliographische Angaben
- Autor: Brown
- 2014
- Verlag: Cengage Learning
- ISBN-10: 1473715202
- ISBN-13: 9781473715202
- Erscheinungsdatum: 01.01.2014
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Mit Kopierschutz
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Understanding Food"
0 Gebrauchte Artikel zu „Understanding Food“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Understanding Food".
Kommentar verfassen