Molecular Gastronomy
(Sprache: Englisch)
Molecular gastronomy is a scientific discipline that studies the physical and chemical processes that occur while cooking.[3] Molecular gastronomy seeks to investigate and explain the chemical reasons behind the transformation of ingredients, as well as the...
Leider schon ausverkauft
versandkostenfrei
Buch
29.00 €
Produktdetails
Produktinformationen zu „Molecular Gastronomy “
Klappentext zu „Molecular Gastronomy “
Molecular gastronomy is a scientific discipline that studies the physical and chemical processes that occur while cooking.[3] Molecular gastronomy seeks to investigate and explain the chemical reasons behind the transformation of ingredients, as well as the social, artistic and technical components of culinary and gastronomic phenomena in general.
Bibliographische Angaben
- 2010, 72 Seiten, Maße: 15 x 22 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Herausgegeben von Miller, Frederic P.; Vandome, Agnes F.; McBrewster, John
- Verlag: Alphascript Publishing
- ISBN-10: 613062414X
- ISBN-13: 9786130624149
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Molecular Gastronomy"
0 Gebrauchte Artikel zu „Molecular Gastronomy“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Molecular Gastronomy".
Kommentar verfassen