New Bistro
(Sprache: Englisch)
"New Bistro" profiles a diverse selection of France's best bistros and eateries, from the vintage sophistication of Benoit in Paris, where quality, taste and presentation are of the utmost importance, to the rustic charm of La Colline in the mountains of...
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Produktdetails
Produktinformationen zu „New Bistro “
"New Bistro" profiles a diverse selection of France's best bistros and eateries, from the vintage sophistication of Benoit in Paris, where quality, taste and presentation are of the utmost importance, to the rustic charm of La Colline in the mountains of Provence, with its emphasis on organic, locally sourced ingredients. Acclaimed food writer Fran Warde introduces recipes from 12 cooks who have truly mastered the art of simple, perfectly balanced French food. She outlines the distinctive approach of each to French country cooking, and includes more than 50 of her own recipes, inspired by bistros and eateries from all over France.
Autoren-Porträt von Fran Warde
Fran Warde arbeitete lange Zeit als Köchin in aller Welt, bis sie in Großbritannien ihr eigenes Restaurant und später eine Kochschule eröffnete. Sie schreibt heute als Food Redakteurin für diverse Zeitschriften und Magazine und ist Autorin zahlreicher erfolgreicher Kochbücher.
Bibliographische Angaben
- Autor: Fran Warde
- 2009, 192 Seiten, 150 farbige Abbildungen, Maße: 25,4 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Mitchell Beazley
- ISBN-10: 1845333306
- ISBN-13: 9781845333300
Sprache:
Englisch
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