Ripailles
Traditional French Cuisine
(Sprache: Englisch)
Presents some of the best of the French kitchen and delves into the very roots of French cuisine.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Ripailles “
Presents some of the best of the French kitchen and delves into the very roots of French cuisine.
Klappentext zu „Ripailles “
"Ripailles" is French for 'feasts' and in this sumptuous book, Parisian chef Stéphane Reynaud presents the very best of the French kitchen. There are 299 recipes with over 250 colour images - mouthwatering photography and whimsical illustrations. *Also appeared in September Buyer's Notes*
Autoren-Porträt von Stéphane Reynaud
Stéphane Reynaud ist Besitzer und Chefkoch des Restaurants "Villa 9 Trois" in Montreuil. Für "Das saugute Kochbuch" erhielt er zahlreiche Preise, darunter den French Cook Book Award, Gourmet Voice und Le Prix de la Nuit du Livre.
Bibliographische Angaben
- Autor: Stéphane Reynaud
- 2007, 480 Seiten, mit zahlreichen farbigen Abbildungen, mit Abbildungen, Maße: 20,4 x 27,7 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Murdoch Books
- ISBN-10: 174196234X
- ISBN-13: 9781741962345
- Erscheinungsdatum: 06.11.2008
Sprache:
Englisch
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