Advances in Preservation and Processing Technologies of Fruits and Vegetables (PDF)
(Sprache: Englisch)
The book consists of 19 s on different subjects and in different dimensions, with particular emphasis on the post-harvest handling and processing of fruits and vegetables, including mushrooms. Scope for the technology on fruits and vegetables,...
Leider schon ausverkauft
eBook (pdf)
201.99 €
100 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Advances in Preservation and Processing Technologies of Fruits and Vegetables (PDF)“
The book consists of 19 s on different subjects and in different dimensions, with particular emphasis on the post-harvest handling and processing of fruits and vegetables, including mushrooms. Scope for the technology on fruits and vegetables, non-destructive methods to evaluate fresh quality, radiation preservation, chemistry of pectin and pigments and their applications, nutraceutical compounds, membrane processing of liquid fruits, dehydrated and intermediate moisture products,importance of bamboo and mushrooms as food, influence of process conditions on product quality, food additives in product preparation, packaging aspects, microbiological safety concerns, relevant analytical methods, mushroom nutraceuticals and bio-technological interventions for improvement of banana with a final note on conclusions in the last .
Bibliographische Angaben
- 2020, 1. Auflage, 758 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Somasundaram Rajarathnam
- Verlag: New India Publishing Agency (NIPA)
- ISBN-10: 9389571367
- ISBN-13: 9789389571363
- Erscheinungsdatum: 03.12.2020
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 15 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Advances in Preservation and Processing Technologies of Fruits and Vegetables"
0 Gebrauchte Artikel zu „Advances in Preservation and Processing Technologies of Fruits and Vegetables“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Advances in Preservation and Processing Technologies of Fruits and Vegetables".
Kommentar verfassen