Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A (ePub)
(Sprache: Englisch)
This MIE volume provides laboratory techniques that aim to predict the structure of a protein which can have tremendous implications ranging from drug design, to cellular pathways and their dynamics, to viral entry into cells....
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
146.00 €
73 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A (ePub)“
This MIE volume provides laboratory techniques that aim to predict the structure of a protein which can have tremendous implications ranging from drug design, to cellular pathways and their dynamics, to viral entry into cells.
- Expert researchers introduce the most advanced technologies and techniques in protein structure and folding
- Includes techniques on tiling assays
Bibliographische Angaben
- 2009, 496 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Daniel Herschlag
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 0080922139
- ISBN-13: 9780080922133
- Erscheinungsdatum: 16.11.2009
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 5.34 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A"
0 Gebrauchte Artikel zu „Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Biophysical, Chemical, and Functional Probes of RNA Structure, Interactions and Folding: Part A".
Kommentar verfassen