Bread Staling (PDF)
(Sprache: Englisch)
The role of starch, gluten, lipids, water, and other components in bread staling is a subject of continual study using advanced analytical methodologies and sophisticated multidisciplinary approaches. Significant recent progress has been made in the...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
54.99 €
27 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Bread Staling (PDF)“
The role of starch, gluten, lipids, water, and other components in bread staling is a subject of continual study using advanced analytical methodologies and sophisticated multidisciplinary approaches. Significant recent progress has been made in the fundamental understanding of the events leading to bread staling. Bread Staling presents current knowledge from a physico-chemical perspective, with the intent of providing applicable methods to improve product shelf-life and to design new and longer-lasting baked goods. The contributors detail how to solve this food problem by using polymer science, material research, and molecular spectroscopy, which is a new way to approach a centuries-old problem. This approach can aid manufacturers in developing anti-staling formulations for bread and other baked products. The non-traditional areas of research presented in this book, such as the glassy-rubbery transition and its relevance to bread staling, provide crucial information for scientists and engineers.
Bibliographische Angaben
- Autor: Pavinee Chinachoti
- 2018, 1. Auflage, 189 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351078798
- ISBN-13: 9781351078795
- Erscheinungsdatum: 18.01.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 12 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Bread Staling"
0 Gebrauchte Artikel zu „Bread Staling“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Bread Staling".
Kommentar verfassen