Dishing Up® Virginia / Dishing Up® (ePub)
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Patrick Evans-Hylton is a food writer and editor and intimately involved with the local Virginian food world. He is an instructor at the Culinary Institute of Virginia and co-hosts a local NPR radio show, "What's Cooking Wednesday" and is the food reporter for "The Hamptons Roads Show" on the local Fox TV affiliate. He lives in Virginia.
Marcel Desaulniers is a chef and part owner of the Trellis Restaurant in Williamsburg, Virginia.
- Autor: Patrick Evans-Hylton
- 2013, Englisch
- Verlag: Storey Publishing, LLC
- ISBN-10: 1603428682
- ISBN-13: 9781603428682
- Erscheinungsdatum: 26.04.2013
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 14 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Dishing Up® Virginia / Dishing Up®".
Kommentar verfassen