Food Hypersensitivity and Adverse Reactions (ePub)
A Practical Guide for Diagnosis and Management
(Sprache: Englisch)
Presents classic and recent findings on immunological dysfunctions caused by food allergies-coordinating the most advanced clinical techniques and assessment methods with practical insights for treatment and patient care.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Food Hypersensitivity and Adverse Reactions (ePub)“
Presents classic and recent findings on immunological dysfunctions caused by food allergies-coordinating the most advanced clinical techniques and assessment methods with practical insights for treatment and patient care.
Autoren-Porträt von Marianne Frieri
Frieri, Marianne; Kettelhut, Brett
Bibliographische Angaben
- Autor: Marianne Frieri
- 2019, 1. Auflage, 520 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 042953003X
- ISBN-13: 9780429530036
- Erscheinungsdatum: 10.10.2019
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 23 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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