Food Packaging and Shelf Life (PDF)
124 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Organized according to specific food products, this practical handbook defines the indices of failure for foods as diverse as milk, fruits, bottled water, juices, vegetables, fish, and beef. It discusses the deteriorative reactions for each and reviews how different packaging materials may influence time to failure and thus shelf life. Biobased packaging is examined in a separate chapter as is the impact of active packaging on shelf life. Packaging and the microbial shelf life of foods is the subject of another chapter, while a further chapter discusses shelf life testing methodology.
- 2009, 1. Auflage, 404 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Gordon L. Robertson
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1420078453
- ISBN-13: 9781420078459
- Erscheinungsdatum: 21.12.2009
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 5.31 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food Packaging and Shelf Life".
Kommentar verfassen