Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis (PDF)
(Sprache: Englisch)
Seafood and seafood products represent some of the most important foods in almost all types of societies around the world. More intensive production of fish and shellfish to meet high demand has raised some concerns related to the nutritional and sensory...
Leider schon ausverkauft
eBook (pdf)
267.99 €
133 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis (PDF)“
Seafood and seafood products represent some of the most important foods in almost all types of societies around the world. More intensive production of fish and shellfish to meet high demand has raised some concerns related to the nutritional and sensory qualities of these cultured fish in comparison to their wild-catch counterparts. In addition, t
Bibliographische Angaben
- 2009, 928 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Leo M. L. Nollet, Fidel Toldra
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1420046357
- ISBN-13: 9781420046359
- Erscheinungsdatum: 24.11.2009
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 10 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis"
0 Gebrauchte Artikel zu „Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis".
Kommentar verfassen