Itadakimasu! The Food Culture of Japan (PDF)
Itadakimasu! The Food Culture of Japan is designed as a first- or second-year college course in Japanese culture for students who have little to no background in the Japanese language, culture, literature, or history.
29 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Itadakimasu! The Food Culture of Japan is designed as a first- or second-year college course in Japanese culture for students who have little to no background in the Japanese language, culture, literature, or history.
- Autor: Becky A. Brown
- 2020, 1. Auflage, 212 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000288307
- ISBN-13: 9781000288308
- Erscheinungsdatum: 17.12.2020
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 329 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Itadakimasu! The Food Culture of Japan".
Kommentar verfassen