Level 4 (Mathematics Readers): The Bread Book (PDF)
(Sprache: Englisch)
Bread is an important and useful food and can be bought from stores and small bakeries. Most loaves of bread are shaped like rectangular prisms. Flour, water, yeast, and salt are the key ingredients for making bread. A baker uses a recipe with different...
Leider schon ausverkauft
eBook
8.44 €
4 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Level 4 (Mathematics Readers): The Bread Book (PDF)“
Bread is an important and useful food and can be bought from stores and small bakeries. Most loaves of bread are shaped like rectangular prisms. Flour, water, yeast, and salt are the key ingredients for making bread. A baker uses a recipe with different measurements of flour and water for each loaf. A baker's dozen is 13 loaves of bread, which is one more than a regular dozen.
Bibliographische Angaben
- Autor: Tony Hyland
- 2008, Englisch
- ISBN-10: 1433391449
- ISBN-13: 9781433391446
- Erscheinungsdatum: 10.10.2008
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 4.52 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Level 4 (Mathematics Readers): The Bread Book"
0 Gebrauchte Artikel zu „Level 4 (Mathematics Readers): The Bread Book“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Level 4 (Mathematics Readers): The Bread Book".
Kommentar verfassen