Making Vegan Frozen Treats / Storey Basics (ePub)
50 Recipes for Nondairy Ice Creams, Sorbets, Granitas, and Other Delicious Desserts. A Storey BASICS® Title
(Sprache: Englisch)
Start making delicious, dairy-free vegan frozen desserts from ice cream to popsicles with this accessible book of recipes.
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
7.99 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Making Vegan Frozen Treats / Storey Basics (ePub)“
Start making delicious, dairy-free vegan frozen desserts from ice cream to popsicles with this accessible book of recipes.
Autoren-Porträt von Nicole Weston
Nicole Weston, a Los Angeles-based pastry chef, chocolatier, food writer, and recipe developer, is the author of Perfectly Creamy Frozen Yogurt, How to Make Ice Cream, and Making Vegan Frozen Treats. Her blog, Baking Bites, was named one of the 50 best food blogs in the world by the London Times and has been featured in many other publications.
Bibliographische Angaben
- Autor: Nicole Weston
- 2015, Englisch
- Verlag: Storey Publishing, LLC
- ISBN-10: 1612123910
- ISBN-13: 9781612123912
- Erscheinungsdatum: 24.03.2015
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 9.05 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "Making Vegan Frozen Treats / Storey Basics"
0 Gebrauchte Artikel zu „Making Vegan Frozen Treats / Storey Basics“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Making Vegan Frozen Treats / Storey Basics".
Kommentar verfassen