Only Chicken Breasts (ePub)
The venerable and versatile chicken breast can be grilled, broiled, baked, roasted, and pan fried. It can be flattened, breaded, rolled and stuffed. It can be cooked skin on or skin off, and if you leave the skin on, butter, herbs and spices can be loaded...
Leider schon ausverkauft
eBook
3.87 €
1 DeutschlandCard Punkt sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Only Chicken Breasts (ePub)“
The venerable and versatile chicken breast can be grilled, broiled, baked, roasted, and pan fried. It can be flattened, breaded, rolled and stuffed. It can be cooked skin on or skin off, and if you leave the skin on, butter, herbs and spices can be loaded underneath the skin. The Only Chicken Breasts interactive cookbook includes recipes such as oven baked Blue Cheese Chicken Breasts, flattened Spinach Stuffed Chicken Breasts, stove top Cream and Brandy Chicken Breasts, and slow cooker Creole Sauce Chicken Breasts.
Bibliographische Angaben
- Autor: Quentin Erickson
- 2014, 180 Seiten
- ISBN-10: 097733449X
- ISBN-13: 9780977334490
- Erscheinungsdatum: 09.01.2014
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Mit Kopierschutz
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Only Chicken Breasts"
0 Gebrauchte Artikel zu „Only Chicken Breasts“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Only Chicken Breasts".
Kommentar verfassen