Osmotic Dehydration and Vacuum Impregnation (PDF)
Applications in Food Industries
(Sprache: Englisch)
This volume in the Food Preservation Technology Series presents the latest developments in the application of two solid-liquid operations, Osmotic Dehydration (OD) and Vacuum Impregnation (VI), to the food industry.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Osmotic Dehydration and Vacuum Impregnation (PDF)“
This volume in the Food Preservation Technology Series presents the latest developments in the application of two solid-liquid operations, Osmotic Dehydration (OD) and Vacuum Impregnation (VI), to the food industry.
Autoren-Porträt
Fito, Pedro; Chiralt, Amparo; Barat, Jose Manuel; Spiess, Walter E. L.; Behsnilian, Diana
Bibliographische Angaben
- 2019, 336 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Pedro Fito, Amparo Chiralt, Jose Manuel Barat, Walter E. L. Spiess, Diana Behsnilian
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 142003183X
- ISBN-13: 9781420031836
- Erscheinungsdatum: 23.04.2019
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 65 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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