Over a Red Hot Stove (ePub)
Essays in early cooking technology
(Sprache: Englisch)
The fourteenth volume of the Leeds Symposium on Food History 'Food and Society' series .The theme is the ways we cooked our food since medieval times.David Eveleigh discusses the rise of the kitchen range, from the 19th-century coal-fired monsters to the...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
36.00 €
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Over a Red Hot Stove (ePub)“
The fourteenth volume of the Leeds Symposium on Food History 'Food and Society' series .The theme is the ways we cooked our food since medieval times.David Eveleigh discusses the rise of the kitchen range, from the 19th-century coal-fired monsters to the electric and gas cookers of the early 20th century.Ivan Day, in two essays, talks about techniques of roasting. In the first he tells of the ox roast; in the second he traces the history of the clockwork spit. Peter Brears gives an account of roasting, specifically the 'baron of beef', in early modern royal palaces.
Bibliographische Angaben
- Autor: Ivan Day
- 2009, 166 Seiten, Englisch
- Verlag: Marion Boyars
- ISBN-10: 1909248185
- ISBN-13: 9781909248182
- Erscheinungsdatum: 09.12.2009
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 9.08 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "Over a Red Hot Stove"
0 Gebrauchte Artikel zu „Over a Red Hot Stove“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Over a Red Hot Stove".
Kommentar verfassen