Polysaccharide Dispersions (PDF)
Chemistry and Technology in Food
(Sprache: Englisch)
Polysaccharides are the subject of heightened interest today, and this book is a concise and fully up-to-date study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
74.95 €
37 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Polysaccharide Dispersions (PDF)“
Polysaccharides are the subject of heightened interest today, and this book is a concise and fully up-to-date study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of mathematical modeling, and the common phenomenology under different combinations of stimuli. New empirical and theoretical equations, which are not often identified with food technologies, are used to support the findings. Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food is written in a simple, nontechnical style and should be equally comprehensible to the student, the researcher, the plant manager, and the casual observer with only a modest technical background.
- Contains fundamental principles, practical applications, and new discoveries regarding polysaccharides
- Presents material in a simple, easy to understand style
- Focuses exclusively on the food industry
Bibliographische Angaben
- Autor: Reginald H. Walter
- 1997, 236 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Steve Taylor
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 0080539238
- ISBN-13: 9780080539232
- Erscheinungsdatum: 10.12.1997
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Größe: 12 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Polysaccharide Dispersions"
0 Gebrauchte Artikel zu „Polysaccharide Dispersions“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Polysaccharide Dispersions".
Kommentar verfassen