Post Harvest Handling Of Vegetables (ePub)
123 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
1. POSTHARVEST HANDLING: IMPORTANCE AND CONSTRAINTS 2. POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 3. PRE-HARVEST FACTORS AFFECTING QUALITY AND SHELF LIFE 4. MATURATION AND MATURITY INDICES 5. HARVESTING AND FIELD HANDLING 6. COOLING DELAY AND PRE-COOLING 7. PACK-HOUSE OPERATIONS 8. SORTING AND GRADING 9. POST-HARVEST TREATMENTS 10. PACKAGING 11. ETHYLENE AND RIPENING 12. STORAGE 13. TRANSPORTATION 14. DESTINATION HANDLING 15. MARKETING OF VEGETABLES 16. EXPORT OF VEGETABLES 17. FRESH-CUT VEGETABLES
- Autor: R. K. Dhall
- 2017, 334 Seiten, Englisch
- Verlag: Narendra Publishing House
- ISBN-10: 9389996686
- ISBN-13: 9789389996685
- Erscheinungsdatum: 30.06.2017
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Größe: 15 MB
- Mit Kopierschutz
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Post Harvest Handling Of Vegetables".
Kommentar verfassen