A Day at elBulli
An insight into the ideas, methods and creativity of Ferran Adrià
(Sprache: Englisch)
An exclusive look behind the scenes of elBulli - the best restaurant in the world, created by Ferran Adrià, the best chef in the world. A unique opportunity to explore Adrià's creative methods, extraordinary techniques and outstanding dishes, with fully illustrated recipes and diagrams
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Produktinformationen zu „A Day at elBulli “
An exclusive look behind the scenes of elBulli - the best restaurant in the world, created by Ferran Adrià, the best chef in the world. A unique opportunity to explore Adrià's creative methods, extraordinary techniques and outstanding dishes, with fully illustrated recipes and diagrams
Inhaltsverzeichnis zu „A Day at elBulli “
The book documents the activities of each hour of the day, from dawn at 6.15 am to switching off the lights at 2.00 am. Thirty recipes are illustrated with colour photographs
Autoren-Porträt von Ferran Adrià, Juli Soler, Albert Adria
Ferran Adrià gehört das Restaurant "El Bulli" an der spanischen Costa Brava - laut dem englischen Fachblatt "Restaurant Magazine" das "beste Restaurant der Welt".Nach Engagements in verschiedenen Restaurants in Spanien kochte er zunächst so, wie er es in seiner Ausbildung gelernt hatte. Dann versuchte er, eine neue spanische Küche zu entwickeln. Erst im Jahr 1993 beschloss er, zukünftig alles anders zu machen - und jede Zutat dieser Welt mit jeder anderen zu kombinieren.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Ferran Adrià , Juli Soler , Albert Adria
- 2008, 528 Seiten, 1200 farbige Abbildungen, Maße: 22,6 x 30,1 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Phaidon, Berlin
- ISBN-10: 0714848832
- ISBN-13: 9780714848839
Sprache:
Englisch
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