A Day at elBulli
An insight into the ideas, methods and creativity of Ferran Adrià
(Sprache: Englisch)
Exclusive look behind the scenes at the world's best restaurant.
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Buch (Kartoniert)
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Produktdetails
Produktinformationen zu „A Day at elBulli “
Exclusive look behind the scenes at the world's best restaurant.
Klappentext zu „A Day at elBulli “
A Day at elBulli: An Insight into the Ideas, Methods and Creativity of Ferran Adrià is an exclusive look behind the scenes at elBulli, the best restaurant in the world, and into the mind of Ferran Adrià, the most creative chef working today.
It is notoriously difficult to get a table, but for the first time A Day at elBulli opens the doors of the restaurant to everyone and documents hour-by-hour the painstaking preparations that take place every day. Illustrated with over 1,200 colour photographs, the book includes insights into the history of elBulli and into the life of Ferran Adrià, as well as recipes and diagrams that reveal the creative secrets behind the spectacular dishes.
A Day at elBulli provides a fascinating insight into the magical and rare experience of eating at elBulli.
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Inhaltsverzeichnis zu „A Day at elBulli “
The book documents the activities of each hour of the day, from dawn at 6.15 am to switching off the lights at 2.00 am. Thirty recipes are illustrated with colour photographs.
Autoren-Porträt von Albert Adrià, Juli Soler
Ferran Adrià gehört das Restaurant "El Bulli" an der spanischen Costa Brava - laut dem englischen Fachblatt "Restaurant Magazine" das "beste Restaurant der Welt".Nach Engagements in verschiedenen Restaurants in Spanien kochte er zunächst so, wie er es in seiner Ausbildung gelernt hatte. Dann versuchte er, eine neue spanische Küche zu entwickeln. Erst im Jahr 1993 beschloss er, zukünftig alles anders zu machen - und jede Zutat dieser Welt mit jeder anderen zu kombinieren.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Albert Adrià , Juli Soler
- 2010, 632 Seiten, 1100 farbige Abbildungen, Maße: 21,5 x 29,2 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Übersetzung:Equipo de Edicion
- Übersetzer: Cillero & de Motta, Equipo de Edicion
- Verlag: Phaidon
- ISBN-10: 0714856746
- ISBN-13: 9780714856742
- Erscheinungsdatum: 22.05.2010
Sprache:
Englisch
Rezension zu „A Day at elBulli “
'extraordinary, theatrical and often downright bonkers food' The Times 'This is just very, very good cooking: intense, and obtusely original' The Sunday Times 'El Bulli is a once in a lifetime event' Observer Food Monthly blog 'A glance behind the scenes at a pivotal time and place in culinary evolution, this book will delight serious foodies' Publishers Weekly
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