Chocolate Passion
Recipes and Inspiration from Kitchens of Chocolatier Magazine
(Sprache: Englisch)
Chocolate is often the most visible ingredient on dessert menus and usually the best-selling dessert item. This book presents 56 inspiring new recipes developed and tested by editors at Chocolatier magazine. Separate sections on white, milk, and dark...
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Produktinformationen zu „Chocolate Passion “
Chocolate is often the most visible ingredient on dessert menus and usually the best-selling dessert item. This book presents 56 inspiring new recipes developed and tested by editors at Chocolatier magazine. Separate sections on white, milk, and dark chocolate make it easy to learn and master the secrets of working with every type of chocolate.
Klappentext zu „Chocolate Passion “
Schokoladendesserts: Die sündige Gaumenfreude als großes Finale eines erstklassigen Menüs. Schokolade ist nicht nur die offensichtlichste Zutat auf jeder Dessertkarte, sie ist auch das meist gewählte Dessert. Konditormeister präsentieren mit ihren Schoko-Kreationen ihren eigenen, unverwechselbaren Stil. Dieser Band tischt Ihnen Rezepte auf, die von Autoren und Herausgebern des Chocolatier Magazine in New York kreiert und getestet wurden und läßt Ihr Herz beim Anblick der 86 sensationellen Fotos fertiger Dessertträume höher schlagen. Die Autoren beginnen mit einfachen Rezepten wie Brownies und Schokoplätzchen und gehen dann über zu aufwendigeren Rezepten wie z. B. goldgelber Vollmilch-Mandelkuchen und weiße Trüffeltorte. Hier lernen Sie, wie Sie atemberaubende Sündenfälle aus Schokolade selbst komponieren können.
Inhaltsverzeichnis zu „Chocolate Passion “
A Passion for Chocolate.White Chocolate Desserts.
Milk Chocolate Desserts.
Dark Chocolate Desserts.
Chocolate Guide.
Index.
Autoren-Porträt von Tish Boyle, Timothy Moriarty
Tish Boyle is food editor of Chocolatier and Pastry Art & Design magazines. A graduate of Smith College and La Varenne Ecole de Cuisine in Paris, Tish has had such varied occupations as truck dispatcher, chef on tourist barges in Burgundy and Bordeaux, caterer, pastry chef, food stylist, and editor at Good Housekeeping magazine. A former freelance recipe developer, she has developed recipes for corporations such as T.J. Lipton as well as various food magazines.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Tish Boyle , Timothy Moriarty
- 2000, 320 Seiten, mit zahlreichen farbigen Abbildungen, Maße: 28,5 cm, Gebunden, Englisch
- Mitarbeit: Uher, John
- Verlag: Wiley & Sons
- ISBN-10: 0471293172
- ISBN-13: 9780471293170
Sprache:
Englisch
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