Design and Equipment for Restaurants and Foodservice
A Management View
(Sprache: Englisch)
In diesem Handbuch finden Manager oder Besitzer von Restaurants und Speiselieferdiensten alles, was sie über die Planung, den Einkauf und die Wartung ihrer Betriebe wissen müssen. Außerdem wird erläutert, inwieweit ein Manager über Aufbau und Funktionsweise...
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Produktinformationen zu „Design and Equipment for Restaurants and Foodservice “
In diesem Handbuch finden Manager oder Besitzer von Restaurants und Speiselieferdiensten alles, was sie über die Planung, den Einkauf und die Wartung ihrer Betriebe wissen müssen. Außerdem wird erläutert, inwieweit ein Manager über Aufbau und Funktionsweise der technischen Ausrüstung informiert sein muss. Das Buch ist praxisorientiert geschrieben und nicht mit technischen Details überladen.
Inhaltsverzeichnis zu „Design and Equipment for Restaurants and Foodservice “
From the contents:Economics of Site Selection.
Restaurant Atmosphere and Design.
Principles of Kitchen Design.
Space Allocation.
Electricity and Energy Management.
Gas, Steam, and Water.
Environmental Concerns, Safety, and Sanitation.
Buying and Installing Foodservice Equipment.
Storage Equipment: Dry and Refrigerated.
Preparation Equipment: Ranges and Ovens.
Preparation Equipment: Fryers and Fry Stations.
Preparation Equipment: Broilers, Griddles, and Tilting Braising Pans.
Steam Cooking Equipment.
Cook-Chill Technology.
Dishwashing and Waste Disposal.
Miscellaneous Kitchen Equipment.
Smallware for Kitchens.
Tableware.
Linens and Table Coverings.
Glossary.
Index.
Autoren-Porträt von Costas Katsigris, Chris Thomas
Costas Katsigris is the Director Emeritus of the Food and Hospitality Services Program at El Centro Community College in Dallas, Texas, and Adjunct Lecturer at the University of North Texas, in Denton, Texas. He is also coauthor of Design and Equipment for Restaurants and Foodservice.Chris Thomas is a professional writer specializing in food- and wine-related fields and coauthor of Design and Equipment for Restaurants and Foodservice.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Costas Katsigris , Chris Thomas
- 2005, 2nd ed., XVIII, 510 Seiten, Maße: 28,5 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Wiley & Sons
- ISBN-10: 0471460060
- ISBN-13: 9780471460060
Sprache:
Englisch
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