Hay, D: Seasons
The best of Donna Hay magazine
(Sprache: Englisch)
Features the best recipes from the bi-monthly "donna hay magazine". The easy dishes with fresh flavours and new ideas will help the reader enjoy the best of every season. From Pan-fried Salmon and Fennel Salad of spring, to a summery Flat-roasted Chicken...
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Produktinformationen zu „Hay, D: Seasons “
Klappentext zu „Hay, D: Seasons “
Features the best recipes from the bi-monthly "donna hay magazine". The easy dishes with fresh flavours and new ideas will help the reader enjoy the best of every season. From Pan-fried Salmon and Fennel Salad of spring, to a summery Flat-roasted Chicken with Almond and Mint, to comforting winter roasts and desserts, the whole year is covered. Full colour photos throughout.Autoren-Porträt von Donna Hay
Donna Hay ist weltweit eine der bekanntesten und erfolgreichsten Kochbuchautorinnen und Herausgeberin eines ebenso erfolgreichen Koch-Magazins. Ihre in Inhalt und Styling wegweisenden Buchpublikationen haben den internationalen Kochbuchmarkt nachhaltig geprägt. Von ihren bisher sieben Kochbüchern wurden mehr als zwei Millionen Exemplare verkauft. Verschiedene ihrer Kochbücher wurden auch bereits ins Deutsche übersetzt.
Bibliographische Angaben
- Autor: Donna Hay
- 2012, 317 Seiten, Maße: 25,3 x 28 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Verlag: Hardie Grant Books UK
- ISBN-10: 174270199X
- ISBN-13: 9781742701998
Sprache:
Englisch
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