Low Molecular Mass Gelators
Design, Self-Assembly, Function
(Sprache: Englisch)
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Low Molecular Mass Gelators “
Inhaltsverzeichnis zu „Low Molecular Mass Gelators “
X.Y. Liu: Gelation with Small Molecules: from Formation Mechanism to Nanostructure Architecture.- M. Zinic, F. Vögtle, F. Fages: Cholesterol-Based Gelators.- F. Fages, F. Vögtle, M. Zinic: Systematic Design of Amide- and Urea-Type Gelators with Tailored Properties.- K. Araki, I. Yoshikawa: Nucleobase-Containing Gelators.- A. Brizard, R. Oda, I. Huc: Chirality Effects in Self-Assembled Fibrillar Networks.- T. Kato, N. Mizoshita, M. Moriyama, T. Kitamura: Gelation of Liquid Crystals with Self-Assembled Fibers.- A. Hirst, D. K. Smith: Dendritic Gelators.
Bibliographische Angaben
- 2010, XI, 283 Seiten, Maße: 15,6 x 23,4 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Herausgegeben: Frederic Fages
- Verlag: Springer, Berlin
- ISBN-10: 3642064590
- ISBN-13: 9783642064593
Sprache:
Englisch
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