Microbiology of Meat and Poultry

(Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
This book provides an up-to-date review of the subject, with coverage including the physiology of bacteria, yeasts and molds associated with meat and poultry products; the microbiology of industrial slaughtering, processing, packaging and storage...
Voraussichtlich lieferbar in 5 Tag(en)

Bestellnummer: 23790087

Buch213.99
Jetzt vorbestellen
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich
Voraussichtlich lieferbar in 5 Tag(en)

Bestellnummer: 23790087

Buch213.99
Jetzt vorbestellen
This book provides an up-to-date review of the subject, with coverage including the physiology of bacteria, yeasts and molds associated with meat and poultry products; the microbiology of industrial slaughtering, processing, packaging and storage...

Kommentar zu "Microbiology of Meat and Poultry"

Andere Kunden kauften auch

Weitere Empfehlungen zu „Microbiology of Meat and Poultry “

Weitere Artikel zum Thema

0 Gebrauchte Artikel zu „Microbiology of Meat and Poultry“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich