Ballard, M: Modern Meat Kitchen
(Sprache: Englisch)
How to choose, prepare and cook meat and poultry. Comprehensive guide to choosing the right cut, what questions to ask your butcher and contains over 90 recipes.
Leider schon ausverkauft
versandkostenfrei
Buch
21.50 €
Produktdetails
Produktinformationen zu „Ballard, M: Modern Meat Kitchen “
Klappentext zu „Ballard, M: Modern Meat Kitchen “
How to choose, prepare and cook meat and poultry. Comprehensive guide to choosing the right cut, what questions to ask your butcher and contains over 90 recipes.
Bibliographische Angaben
- Autor: Miranda Ballard
- 2015, 239 Seiten, Maße: 19,5 x 34,5 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Ryland Peters
- ISBN-10: 184975652X
- ISBN-13: 9781849756525
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Ballard, M: Modern Meat Kitchen"
0 Gebrauchte Artikel zu „Ballard, M: Modern Meat Kitchen“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Ballard, M: Modern Meat Kitchen".
Kommentar verfassen