Molecular Basics

Fundamental principles and recipes (Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
This is the ABC of innovative cuisine. Heiko Antoniewicz describes the fundamentals of molecular cuisine by way of 60 fantastic recipes. For instance: Tomato Sheet with Goat s Milk Cream Cheese, Scallops with Raspberry Vinaigrette, Woodruff Punch with...
lieferbar
versandkostenfrei

Bestellnummer: 16185034

Buch42.00
In den Warenkorb
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
lieferbar
versandkostenfrei

Bestellnummer: 16185034

Buch42.00
In den Warenkorb
This is the ABC of innovative cuisine. Heiko Antoniewicz describes the fundamentals of molecular cuisine by way of 60 fantastic recipes. For instance: Tomato Sheet with Goat s Milk Cream Cheese, Scallops with Raspberry Vinaigrette, Woodruff Punch with...

Kommentar zu "Molecular Basics"

Andere Kunden kauften auch

Mehr Bücher von Heiko Antoniewicz

0 Gebrauchte Artikel zu „Molecular Basics“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung