5€¹ Rabatt bei Bestellungen per App

Molecular Microbial Ecology of the Soil

Results from an FAO/IAEA Co-ordinated Research Programme, 1992-1996 (Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Merken
 
 
Grain legume crops, e.g. common bean (Phaseolus vulgaris L.), and soyabeans (Glycine max L.) are amongst the main sources of protein in Africa, Asia and Latin America. Their high protein content derive from their ability, in symbiosis with Rhizobium...
Leider schon ausverkauft
versandkostenfrei

Bestellnummer: 81928822

Buch (Kartoniert) 160.49
In den Warenkorb

DeutschlandCard 80 DeutschlandCard Punkte sammeln

  • Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich
 
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
Kommentar zu "Molecular Microbial Ecology of the Soil"
 
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
 
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
  •  
     
     
     
     
0 Gebrauchte Artikel zu „Molecular Microbial Ecology of the Soil“
Zustand Preis Porto Zahlung Verkäufer Rating