Prune
(Sprache: Englisch)
A self-trained cook turned James Beard Award-winning chef, Gabrielle Hamilton opened Prune on New Yorks Lower East Side 15 years ago to great acclaim and queues down the block, both of which continue today. A deeply personal and gracious restaurant, in both...
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Produktinformationen zu „Prune “
Klappentext zu „Prune “
A self-trained cook turned James Beard Award-winning chef, Gabrielle Hamilton opened Prune on New Yorks Lower East Side 15 years ago to great acclaim and queues down the block, both of which continue today. A deeply personal and gracious restaurant, in both menu and philosophy, Prune uses the elements of home cooking and elevates them in unexpected ways.
Autoren-Porträt von Gabrielle Hamilton
Gabrielle Hamilton ist Besitzerin und Chefköchin des Restaurants Prune im East Village von New York. Sie studierte Literatur an der University of Michigan, veröffentlicht hat Hamilton u.a. in The New Yorker, The New York Times, GQ und sechs Bänden von Best Food Writing. Derzeit lebt sie mit ihren beiden Söhnen in Manhattan.
Bibliographische Angaben
- Autor: Gabrielle Hamilton
- 2015, 576 Seiten, mit farbigen Abbildungen, Maße: 18,9 x 25,1 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Hardie Grant Books UK
- ISBN-10: 1743790716
- ISBN-13: 9781743790717
Sprache:
Englisch
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