Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry

(Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the book integrates all...
Voraussichtlich lieferbar in 5 Tag(en)
versandkostenfrei

Bestellnummer: 23817124

Buch213.99
Jetzt vorbestellen
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich
Voraussichtlich lieferbar in 5 Tag(en)
versandkostenfrei

Bestellnummer: 23817124

Buch213.99
Jetzt vorbestellen
This book provides a comprehensive and innovative overview of new and emerging sous vide and cook-chill techniques that are, or soon to be, commercially used for the food industry. Written by a range of international experts, the book integrates all...

Kommentar zu "Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry"

Andere Kunden kauften auch

Weitere Empfehlungen zu „Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry “

Weitere Artikel zum Thema

0 Gebrauchte Artikel zu „Sous Vide and Cook-Chill Processing for the Food Industry“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
  • Ratenzahlung möglich