The Concise World Atlas of Wine
(Sprache: Englisch)
This brand-new concise edition of the "World Atlas of Wine" contains every one of the 200 maps core to the appeal of its original format. An ideal self-purchase, the "Concise World Atlas of Wine" combines essential information on the wines of the world,...
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Produktinformationen zu „The Concise World Atlas of Wine “
This brand-new concise edition of the "World Atlas of Wine" contains every one of the 200 maps core to the appeal of its original format. An ideal self-purchase, the "Concise World Atlas of Wine" combines essential information on the wines of the world, written by the world's most authoritative wine duo, with the unparalleled clarity and detail of the most up-to-date and useful maps available of wine growing areas. Benefiting throughout from the highest-quality research included in the sixth edition of Hugh Johnson and Jancis Robinson's "World Atlas of Wine", this concise version is a must-have book for everyone involved in the world of wine and an ideal reference book for every wine enthusiast.
Klappentext zu „The Concise World Atlas of Wine “
This brand-new concise edition of the World Atlas of Wine contains every one of the 200 maps core to the appeal of its original format. An ideal self-purchase, the Concise World Atlas of Wine combines essential information on the wines of the world, written by the world's most authoritative wine duo, with the unparalleled clarity and detail of the most up-to-date and useful maps available of wine growing areas. Benefiting throughout from the highest-quality research included in the sixth edition of Hugh Johnson and Jancis Robinson's World Atlas of Wine, this concise version is a must-have book for everyone involved in the world of wine and an ideal reference book for every wine enthusiast.
Inhaltsverzeichnis zu „The Concise World Atlas of Wine “
Introduction France Italy Spain Portugal Germany England & Wales Switzerland Austria Hungary Czech Republic & Slovakia Slovenia Croatia and the Balkans Bulgaria Romania Former Soviet Republics Greece Eastern Med North Africa North America South America Australia New Zealand South Africa Asia Glossary Index Gazetteer
Autoren-Porträt von Hugh Johnson, Jancis Robinson
Hugh Johnson, geboren 1939 in London, besuchte das Internat in Rugby und absolvierte ein Anglistikstudium am King's College in Cambridge. Sein Weinwissen erwarb er sich zunächst als Mitglied der Wine and Food Society in Cambridge. Nach Abschluss seines Studiums arbeitete er als Redakteur für "Vogue" und "House & Garden". 1963 wurde er Generalsekretär der Wine and Food Society sowie Herausgeber von "Wine and Food". Gleichzeitig war er als Weinkorrespondent für "The Sunday Times" tätig und begann die Arbeit an seinem ersten Buch "Wine" (1966).Nach einem Jahr als Chefredakteur des Reiseressorts von "The Sunday Times" wurde Hugh Johnson Herausgeber von "Queen". 1971 gelang ihm mit der Publikation des ersten Atlas über die weltweite Weinproduktion "The World Atlas of Wine" der durchschlagende Erfolg. Mittlerweile wurde das Buch in rund ein Dutzend Sprachen übersetzt und weltweit über 3,5 Millionen Mal verkauft.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Hugh Johnson , Jancis Robinson
- 2009, 352 Seiten, mit farbigen Abbildungen, Maße: 20,1 x 2,8 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Verlag: OCTOPUS PUBLISHING GROUP
- ISBN-10: 1845335007
- ISBN-13: 9781845335007
Sprache:
Englisch
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