Achieving sustainable production of pig meat Volume 3 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.25 (ePub)
Animal health and welfare
(Sprache: Englisch)
- Reviews latest research on diseases affecting pigs and their management
- Comprehensive review of pig welfare across the life-cycle, from gilts and sows to weaned piglets and finishing pigs ...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
192.99 €
96 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Achieving sustainable production of pig meat Volume 3 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.25 (ePub)“
- Reviews latest research on diseases affecting pigs and their management
- Comprehensive review of pig welfare across the life-cycle, from gilts and sows to weaned piglets and finishing pigs
- Includes generic welfare issues such as the role of pasture-based systems, humane transport, lairage and slaughter techniques
Autoren-Porträt
Edited by: Prof. Julian Wiseman, University of Nottingham, UK
Bibliographische Angaben
- 2018, 326 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Julian Wiseman
- Verlag: Burleigh Dodds Science Publishing
- ISBN-10: 1786760983
- ISBN-13: 9781786760982
- Erscheinungsdatum: 12.03.2018
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 15 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Achieving sustainable production of pig meat Volume 3 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.25"
0 Gebrauchte Artikel zu „Achieving sustainable production of pig meat Volume 3 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.25“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Achieving sustainable production of pig meat Volume 3 / Burleigh Dodds Series in Agricultural Science Bd.25".
Kommentar verfassen