Advances in Noninvasive Food Analysis (PDF)
117 DeutschlandCard Punkte sammeln
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
This book explores the potential and recent advances in noninvasive food analysis techniques used to ensure food quality and safety. Such cost-reducing and time-saving non-destructive food analysis techniques covered include, Infrared, Raman Spectroscopy, and Nuclear Magnetic Resonance. The book also covers data processing and modelling.
- 2019, 258 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Muhammad Kashif Iqbal Khan
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 042999821X
- ISBN-13: 9780429998218
- Erscheinungsdatum: 16.10.2019
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Größe: 9.55 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Advances in Noninvasive Food Analysis".
Kommentar verfassen