Applications in Food Sciences / Applications of NMR Spectroscopy Bd.4 (PDF)
The fourth volume...
- Lastschrift, Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Applications of NMR Spectroscopy is a book series devoted to publishing the latest advances in the applications of nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy in various fields of organic chemistry, biochemistry, health and agriculture.
The fourth volume of the series features several reviews focusing on NMR spectroscopic techniques in food sciences. Readers will find references on methods used to test food quality, food color analysis, the role of Tannins in wine taste as well as NMR studies on lipid oxidation and large protein complexes.
- Autor: M. Iqbal Chaudhary
- 2016, 290 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Atta-Ur-Rahman, M. Iqbal Choudhary
- Verlag: Bentham Science Publishers
- ISBN-10: 1681081431
- ISBN-13: 9781681081434
- Erscheinungsdatum: 12.04.2016
Abhängig von Bildschirmgröße und eingestellter Schriftgröße kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Mit Kopierschutz
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam genießen. Mehr Infos hier.
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Applications in Food Sciences / Applications of NMR Spectroscopy Bd.4".
Kommentar verfassen