Applied Sensory Analy of Foods (ePub)
(Sprache: Englisch)
This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.
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Produktinformationen zu „Applied Sensory Analy of Foods (ePub)“
This book extends the analysis of perception of food qualities to the area of multivariate methods. It presents the field of sensory analysis and gives the reader first-hand descriptions of research approaches and applications.
Autoren-Porträt von Howard R. Moskowitz
Howard R. Moskowitz
Bibliographische Angaben
- Autor: Howard R. Moskowitz
- 2018, 1. Auflage, 272 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351465856
- ISBN-13: 9781351465854
- Erscheinungsdatum: 08.10.2018
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Größe: 9.51 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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